GRATIS VERZENDING BIJ ELKE BESTELLING

Your Cart is Empty

Your Cart is Empty

Gratis verzending

Verzendinformatie

COVID-19 Verzendinformatie

In reactie op COVID-19 nemen al onze vervoerders voorzorgsmaatregelen om de gezondheid en het welzijn van hun chauffeurs en onze klanten te waarborgen.

U kunt erop vertrouwen dat al onze vervoerders de wettelijke adviezen en richtlijnen opvolgen en dat ieders veiligheid onze prioriteit is.

Op dit moment hebben onze bezorgdiensten geen gevolgen, maar we moedigen alle klanten aan om hun thuisadres te gebruiken voor bezorging.

In de toekomst zullen alle vervoerders een no-touch bezorgservice aanbieden, wat betekent dat u niet zult worden gevraagd om te tekenen voor de bezorging van een pakket.

U kunt het beleid en de afmetingen van alle vervoerders op hun website bekijken. U ontvangt een e-mail op het moment van verzending naar de levering informatie te bevestigen.

Wij hopen dat u de maatregelen begrijpt en waardeert die zijn genomen om u te beschermen en ervoor te zorgen dat wij normaal kunnen blijven werken.

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen (exclusief weekenden en feestdagen) verwerkt nadat wij uw orderbevestigingse-mail hebben ontvangen. U ontvangt opnieuw bericht wanneer uw bestelling is verzonden.


VERZENDTARIEVEN EN LEVERTIJDEN

Verwerkingstijd: 1 tot 2 werkdagen (maandag tot vrijdag)

Standaard verzending  Gratis verzending.

Verzendtijd naar Nederland: 7-10 werkdagen.

Verzendingstijd VS-VK-EUROPA: 7 tot 10 werkdagen

Wereldwijde verzending: 12-20 werkdagen

Wereldwijde standaard verzending: Gratis verzending.

Gratis verzending voor alle bestellingen.

Standaard verzending 7-10 werkdagen
Gratis verzending
Wereldwijde standaard verzending 12-20 werkdagen
Gratis verzending


HOE KAN IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING CONTROLEREN?

Wanneer uw bestelling is verzonden, sturen wij u een e-mailbericht met een volgnummer waarmee u de status van uw bestelling kunt controleren. Wacht a.u.b. 48 uur tot de traceergegevens beschikbaar zijn.

Als u uw bestelling niet binnen 20 dagen na ontvangst van de verzendbevestigingse-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via help@airwatch-official.com met uw naam en bestelnummer en wij zullen ervoor zorgen dat het in orde komt.

Zendingen naar postbussen
Sommige verzendbedrijven hebben beperkingen voor zendingen naar postbussen. Als een van uw leveranciers in deze groep valt, dient u hun beleid uit te zoeken en dit hier aan uw klanten mee te delen.

TERUGBETALINGEN, RETOURZENDINGEN EN OMRUILINGEN

Wij accepteren retourzendingen tot 30 dagen na levering als het artikel ongebruikt is en in de originele staat verkeert.

Als uw bestelling beschadigd aankomt, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail op help@airwatch-official.com met uw bestelnummer en een foto van de toestand van het artikel. We zullen dit per geval bekijken, maar we zullen ons best doen om een bevredigende oplossing te vinden. Zie ons retourbeleid hier.

Levert u ook aan postbussen of militaire Apo / Fpo adressen?
Wij leveren niet aan postbussen of militaire APO / FPO-adressen.

Belastingen en heffingen
Alle pakketten worden verzonden door Airwatch. Voor onze Spaanse klanten is er geen extra belasting op onze producten, wat betekent dat u alleen de uiteindelijke verkoopprijs hoeft te betalen wanneer u koopt.

Verandering van afleveradres
Als u het afleveradres wilt wijzigen, kan dat op elk moment voordat de bestelling is verzonden.

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, kunt u binnen 24-48 uur contact opnemen met onze klantenservice om een kosteloze wijziging of annulering van uw bestelling aan te vragen. Bovendien zijn er geen terugbetalingen voor annuleringen na 24-48 uur na het plaatsen van uw bestelling.

Hoe kunt u uw bestelling volgen?
Ga naar de pagina "Mijn bestelling volgen" en volg uw bestelling eenvoudig met behulp van het volgnummer of door uw bestelnummer met uw e-mailadres te gebruiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie
E-mail: help@airwatch-holland.com
Telefoon: +33612354902
Adres: 11 allée bellevue ; 60100 Creil, Frankrijk


NIEUWSBRIEF