GRATIS VERZENDING BIJ ELKE BESTELLING

Your Cart is Empty

Your Cart is Empty

Gratis verzending

LEVERINGSBELEID

SCHEEPVAARTBELEID

COVID-19 leveringsinformatie

In reactie op COVID-19 nemen al onze vervoerders voorzorgsmaatregelen om de gezondheid en het welzijn van hun chauffeurs en onze klanten te garanderen.

U mag er zeker van zijn dat al onze vervoerders het advies en de richtlijnen van de overheid volgen en dat de veiligheid van iedereen onze prioriteit is.

Momenteel hebben onze leveringsdiensten geen gevolgen, maar wij raden alle klanten aan hun thuisadres te gebruiken voor de levering.

In de toekomst zullen alle vervoerders een contactloze leveringsdienst aanbieden, wat betekent dat u niet zult worden gevraagd te tekenen voor een geleverd pakket.


U kunt alle richtlijnen en maatregelen van de vervoerder bekijken door de website van de aangewezen vervoerder te bezoeken, e-mails zullen worden verstrekt op het moment van verzending om de leveringsinformatie te bevestigen.

Wij hopen dat u begrip en waardering hebt voor de maatregelen die zijn genomen om het te beschermen en ervoor te zorgen dat wij normaal kunnen blijven werken.

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen (exclusief weekends en feestdagen) na ontvangst van de e-mail met de orderbevestiging verwerkt en u ontvangt een verdere kennisgeving wanneer uw bestelling is verzonden.

VERZENDINGSKOSTEN EN SCHATTINGEN

Verwerkingstijd: 1 tot 3 werkdagen (maandag tot vrijdag)

Standaard levering: Geen kosten. Gratis verzending.

Transittijd: 5 tot 9 werkdagen

Wereldwijde verzending:

Standaard levering wereldwijd: Geen kosten. Gratis bezorging.

Transittijd: 7 tot 15 werkdagen

Gratis verzending op alle bestellingen.

Standaard verzending 5-9 werkdagen Gratis
Standaard wereldwijde verzending 7-15 werkdagen Gratis
HOE KAN IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING CONTROLEREN?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mailbericht met een volgnummer dat u kunt gebruiken om de status van uw bestelling te controleren. Het kan 48 uur duren voordat de traceergegevens beschikbaar zijn.

Als u uw bestelling niet binnen 10 dagen na ontvangst van uw verzendbevestigingse-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via support@Trinomo.com met vermelding van uw naam en ordernummer, en wij zullen het voor u onderzoeken.

Zendingen naar P.O. Boxes

Sommige vervoerders hebben beperkingen op de scheepvaart naar P.O. Boxes. Als een van uw exploitanten in deze groep valt, moet u uw beleid onderzoeken en het hier aan uw klanten meedelen.


TERUGBETALINGEN, RETOURZENDINGEN EN OMRUILINGEN

Wij aanvaarden retourzendingen tot 30 dagen na levering indien het artikel ongebruikt is en zich in de oorspronkelijke staat bevindt.

Als uw bestelling beschadigd aankomt, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail op help@airwatch-spain.com met uw bestelnummer en een foto van de toestand van het artikel. Wij behandelen deze zaken geval per geval, maar wij zullen ons best doen om tot een bevredigende oplossing te komen. Zie ons retourbeleid hier.

Levert u ook aan postbussen of Apo / Fpo militaire adressen?
Levering aan postbussen en militaire APO/FPO-adressen is niet mogelijk.

Belastingen en heffingen
Alle pakjes worden per luchtpost verzonden. Voor onze Spaanse klanten is er geen extra belasting op onze producten, wat betekent dat u bij aankoop alleen de uiteindelijke verkoopprijs hoeft te betalen.

Wijziging van leveringsadres
Voor verzoeken om het leveringsadres te wijzigen, kunnen wij het adres op elk moment wijzigen voordat de bestelling wordt verzonden.

Na het plaatsen van uw bestelling heeft u 24-48 uur de tijd om contact op te nemen met onze klantenservice en kosteloos een wijziging of annulering van de bestelling aan te vragen, en er is geen restitutie mogelijk bij annulering na 24-48 uur na het plaatsen van de bestelling.

Hoe kunt u uw bestelling volgen?
Bezoek de pagina Mijn bestelling volgen en volg eenvoudig uw bestelling met behulp van het volgnummer of uw bestelnummer met uw e-mailadres.
 

 

Contacteer ons voor meer informatie
E-mail: help@airwatch-holland.com
Telefoon: +33612354901
Adres : 11 Alée Bellevue, Creil 60100, Hauts-de-France

NIEUWSBRIEF